Ekskursijos Trakuose

Pažintinės, pramoginės ar poilsinės ekskursijos – visus šiuos ekskursijos tipus galite rasti Trakuose. Ekskursijos Trakuose yra ypač populiarios, kadangi Trakai garsėja įspūdingu kraštovaizdžiu ir renginių gausa. Ekskursijos Trakuose renginiai vis labiau populiarėja ne tik tarp jaunimo, bet ir tarp suaugusiųjų, kurie atvyksta ir su savo mažaisiais. Trakuose populiarios ekskursijos Trakuose dviems – nuo romantiškų vaizdų, užsiėmimų iki pažintinių pasivaikščiojimų po istorinius Trakus. Ekspertai siūlo rinktis ekskursijos į Trakus mažiausiai dviems dienoms, kadangi Trakuose yra pilna vietų, kurias norėtųsi pamatyti, o gamtos vaizdai tiesiog gniaužia kvapą! Galite rinktis ekskursija Trakuose laivu arba nueiti į Trakų pilį, kurioje kiekvieną savaitę vyksta įvairūs kultūriniai ar tautiniai renginiai, o vasaros laikotarpiu reiktų įsigyti ir ekskursijos Trakai žemėlapis, kadangi renginių šiuo periodu būna ypač daug.
EKSKURSIJOS

Ekskursijos Trakuose 2022

Ekskursijos į Trakus

Ekskursijos į Trakus

Trakai garsėja kaip pažintinių ekskursijų sostinė – galite rinktis viduramžių ekskursijas, pažintinę programą po Trakų senamiestį, orientacinius pasivaikščiojimus ar net estafetes. Trakai dar kitaip vadinami ekskursijos Trakai centras, kadangi šiame mieste ekskursijų galima surasti begalę. Ekskursijos Trakuose vasara tai periodas, kai

turistų ir poilsiautojų būna ypač daug, o taip pat galima rasti ir didelį ekskursijų pasirinkimą: plaukimas laivu, pasiplaukiojimas saulės energija varomu katamaranu, ekskursija į alpakų ūkį, virtuali pažintis su Trakų paveldu, virtuali ekskursija Trakų istorija. Ypač didelis skaičius organizuojamų ekskursijų yra ekskursijos Trakuose vaikams.
Ekskursija po Trakus tai puikus laiko praleidimas su šeima, dviese ar su mažaisiais, kadangi Trakai garsėja dideliu ekskursijų pasirinkimu. Ekskursijos Trakai bilietai – juos lengvai rasite pačiame mieste arba prie paslaugų vietų. Bilietus taip pat galima užsisakyti ir kitu jums patogiu būdu – internetu ar telefonu. Ekskursijos Trakuose kaina – kiekviena ekskursija skiriasi savo trukme, vieta, laiku, pobūdžiu, todėl jos kaina smarkiai skiriasi. Internete galite rasti ekskursijos Trakai grafikas, kuriame matysite tiek ekskursijos trukmę tiek jos kainą.
Ekskursijos Trakuose dviems

Ekskursijos Trakuose dviems

Ekskursijos Trakuose dviems – tai romantiškas laiko praleidimas dviese, pasirenkant pasivaikščiojimo, pažinimo ar degustacines ekskursijas, kuriose dėmesys sukoncentruojamas tik jums ir jūsų partneriui. Tokios ekskursijos – tai

skonių, pojūčių, vaizdų ir istorijos kelionės, kurios suteiks jums galimybę paragauti dar neragauti ir negirdėto maisto, padegustuoti, aplankyti tas vietas, apie kurias buvote girdėję, bet kurių dar nebuvote matę. Siūlome rinktis ekskursijos Trakuose dviems: ekskursija laivu „Nepažinti Trakai“ dviems, kelionė laivu Trakuose dviems, skrydis lėktuvu, plaukimas jachta ar jauki nakvynė su SPA Trakuose dviems. Labai populiarios ekskursijos Trakuose – degustacijos, kurių metu ragaujamas šokoladas, karaimų virtuvė, totorių virtuvė, naminiai ledai ar net šimtalapis. Šiose degustacijose maistas ne tik ragaujamas, bet ir gaminamas.
Ekskursijos Trakuose jachta

Ekskursijos Trakuose jachta

Šis pasiplaukiojimas jachta – nepamirštama ir kupina įspūdžių kelionė, kurioje plaukiojama Trakuose Galvės ir Skaisčio ežerais. Jūs pasigrožėsite Trakų salomis, milžinišku Trakų pilies ansambliu, grafo Tiškevičiaus dvaro rūmais, o jeigu

jūsų grupė didesnė – tada jau reiktų užsisakyti kelias jachtas. Jachtoje švenčiami gimtadieniai, mergvakariai, bernvakariai, vestuvės, šeimos šventės, draugų susitikimai. Galima ir tiesiog susitikti su savo draugais ar giminėmis. Jeigu norite dar labiau nepamirštamos ekskursijos Trakuose jachta, tada galite užsisakyti naktinį pasiplaukiojimą – pasigrožėsite apšviesta Trakų pilimi ir miesto žiburiais.
Ekskursija nepažinti Trakai

Ekskursija nepažinti Trakai

Ekskursija nepažinti Trakai – smagi kelionė laivu, mėgaujantis nepakartojamais gamtos vaizdais, įspūdingu Trakų kraštovaizdžiu ir klausantis audiogido (galima rinktis lietuvių, lenkų, rusų arba anglų kalbas). Jūs sužinosite daug naujo

apie Trakus, juos supančius ežerus, išgirsite daug paslaptingų legendų bei padavimų apie Trakus ir šį miestą supančius objektus. Tai puikus būdas atitrūkti nuo kasdienybės bei maloniai ir turiningai praleisti laiką su savo pačiais artimiausiais žmonėmis. Laive visada veikia baras, kuriame karštu vasaros sezonu galima įsigyti gaiviųjų gėrimų ir ledų, o sušalus – galite užsisakyti karštos kavos ar arbatos puodelį. Ekskursija Nepažinti Trakai – tai pirmas žingsnis pažinti vieną žymiausių ir vieną iš svarbiausių Lietuvos istorinių miestų, kuris yra apsuptas ežerų ir apipintas įvairių legendų.

Ieškote ekskursijos
vaikams?

Susisiekite
su mumis

Educacijos Trakuose

Ekskursijos Trakuose vasara

Vasara – tai vienas gražiausių metų sezonų, kai visa gamta atgyja, viskas žydi, o ekskursijos ir žygiai būna pačiame įkarštyje. Trakų miestui vasaros sezonas būna pats užimčiausias ir

pelningiausias, kadangi čia vykdomos vandens pramogos sulaukia itin didelio dėmesio. Kai būna ypač karšta, žmonės visais būdais bando atsigaivinti, todėl renkasi tokias pramogas kaip: pasiplaukiojimas jachta, apžvalginė kelionė laivu, pasiplaukiojimas unikaliu BBQ laivu, ekstremalus buriavimas ar romantiškas pasiplaukiojimas. Ekskursijos Trakuose vasara – tai dažniausiai būna tos ekskursijos, kurios yra pačios populiariausios tik vasaros sezonu arba vyksta vasaros laikotarpiu, nes kitu sezonu vykdyti tokių ekskursijų nepavyksta dažniausiai dėl oro sąlygų. Vasaros sezonu Trakuose daugiausiai dėmesio sulaukia ir šio tipo ekskursijos: virtuali ekskursija Trakų istorija, virtuali pažintis su Trakų paveldu, ekskursija Trakuose laivu.

Ekskursija į alpakų ūkį

Vežame ir vykdome ekskursijas į alpakų ūkį dar kitaip vadinamą alpakų veislyną - Alpakos Trakai, kuris yra įsikūręs netoli nuo Vilniaus, Trakų rajone.
Labiausiai kviečiame aplankyti šį ūkį

darželių vyresniųjų grupių auklėtinius bei mokyklų vaikų grupes, šiek tiek vyresnius vaikus, tačiau į šią ekskursiją gali važiuoti ir suaugusieji.
Vežame ir parvežame, bendradarbiaujame su šiuo alpakų ūkiu, kuris vykdo ir pažintines ekskursijas suaugusiems, kurie nori prisiliesti prie gamtos, atsipūsti nuo darbų, atsipalaiduoti ir pamiršti stresą, nori pabūti gamtoje ir sužinoti daug naujo apie šiuos nuostabius, švelnius ir be galo minkštus gyvūnus.
Vykdoma ekskursija į alpakų ūkį, kurios metu jūs sužinosite kaip ir iš kur į Lietuvą buvo atvežtos pirmosios alpakos, kuo gi šie gyvūnai yra ypatingi ir unikalūs, kuo jie maitinasi ir kaip tarpusavyje komunikuoja, pamatysite alpakų vilną, siūlus, o taip pat galėsite jų įsigyti.
Šios ekskursijos metu galėsite pabendrauti su šiais be galo mielais gyvūnais, galėsite juos paliesti, pamaitinti šiuos gyvūnus iš rankų mūsų paruoštais specialiai šiems gyvūnams pritaikytais saugiais pašarais, kadangi lankytojai savo maistu alpakų maitinti negalima.
Ekskursijos metu yra galimybė alpakas pavedžioti su pavadėliu, pasifotografuoti.
Šiame alpakų ūkyje organizuojame originalias mergvakario, bernvakario ar prieš vestuvines, gimtadienio, jubiliejų ar krikštynų fotosesijas.

Ekskursijos Trakuose vaikams

Daugelis Trakuose vykdomų ekskursijų dažniausiai būna vyresnio amžiaus žmonėms arba suaugusiems, tačiau Trakai turi savo ekskursijos Trakuose vaikams asortimentą. Vaikams

Trakuose organizuojamos tokios ekskursijos kaip: pasivaikščiojimas su gidu po Trakų pilį, batutai, vandens kamuoliai ir pasivažinėjimas vandens dviračiu, pasivažinėjimas su paspirtukais ar su riedučiais. Galime rinktis ir šeimynines pramogas, tokias kaip: plaukimas jachta ar laivu, pasivaikščiojimai su gidu po garsiausias ir žinomiausias Trakų miesto vietas, dažasvydis, šratasvydis ar žygis baidarėmis. Priklausai nuo pramogų tipo, ekskursijos Trakuose vaikams būna aktyvios arba pasyvios pramogos, pasivaikščiojimai, vandens pramogos ar maisto degustacijos. Vaikai gali rinktis ir tokias pramogas Trakuose, kurios būtų susijusios su Trakų miesto istorija, pasakomis ar padavimais. Trakai – tai miestas, kuris istoriniu Lietuvos laikotarpiu buvo vienas svarbiausių, todėl vaikai turėtų labai gerai pažinti ir žinoti šio miesto istoriją.

Ekskursija po Trakus

Trakų miestas garsėja ne tik ekskursijos, tačiau ir lankytinų vietų skaičiumi. Jeigu planuojate važiuoti atostogauti ar į kokią nors ekskursiją, būtinai turėtumėte aplankyti ir šias pačias lankomiausias vietas, esančias Trakuose: Vytauto

Didžiojo kelias, senųjų Trakų piliavietė, AJ šokolado skulptūrų muziejus, romantiškasis Trakų supynių parkelis, aukų kalnas, buvęs Rusijos imperijos paštas arba karaimų mokykla. Trakai garsėja ir aktyvių pramogų skaičiumi. Šiame mieste galite išbandyti: pramogas Anupro parke, elektrinius Bolt paspirtukus, iškylas jachtomis, pramoginius skrydžius, valtis, vandens dviračius, baidares, irklentes ar burlentes. Ekskursija po Trakus – tai aktyvios, istorinės, pasyvios pramogos, kuriose jūs galite linksmai leisti laiką su savo šeima, draugais ar artimaisiais.

Ekskursijos Trakuose kaina

Priklausomai nuo pasirinktos ekskursijos tipo kainos svyruoja maždaug nuo 7 iki 100 eurų už vieną ekskursiją. Vandens pramogos ir pasivaikščiojimai su gidu yra vieni iš pigiausių ekskursijos tipų, kiek brangesni yra

pasiplaukiojimai laivu ar jachta, edukacinės ekskursijos, degustacinės ekskursijos ar skrydžiai oro balionu. Galimos ekskursijos Trakuose po įvairius muziejus, kuriuose kainos svyruoja nuo 6 iki 30 eurų už vieną žmogų. Edukacinės ir degustacinės ekskursijos brangesnės, dėl to, nes šiose ekskursijose jums duoda ragauti maisto, jūs patys gaminate, jums reikalingos tam tikros specialios priemonės. Ekskursijos Trakuose kaina – tai vienas svarbiausių aspektų, į kurį žmonės labai stipriai atkreipia dėmesį, kai renkasi ekskursijos laiką, tipą ir trukmę. Daugelis nori ekonomiškos ekskursijos ir nori, kad kaina atitiktų ekskursijos kokybę.
sun